Pilot Havada Kalp Krizi Geçirdi: Uçağı, 69 Yaşındaki Eşi İndirmek Zorunda Kaldı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eylaetinde bulunan Las Vegas kentinden California'ya uçan bir uçakta pilot kalp krizi geçirdi. Alper’in 69 yaşındaki eşi Yvonne Kinane-Wells, uçağı güvenle indirmeyi başardı.

Pilot Havada Kalp Krizi Geçirdi: Uçağı, 69 Yaşındaki Eşi İndirmek Zorunda Kaldı!
13 Ekim 2024 - 20:57 - Güncelleme: 13 Ekim 2024 - 21:07

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eylaetinde bulunan Las Vegas kentinden California'ya uçan bir pervaneli uçakta, pilot Eliot Alper kalp krizi geçirdi.

78 yaşındaki Eliot Alper, pilot koltuğunda kontrolü kaybetti. Bilincini yitiren Alper’in yanındaki Yvonne, endişeyle durumu hava trafik kontrolüne bildirdi. Titreyen sesiyle yaşadığı korkuyu anlatan Yvonne, görevlinin talimatları doğrultusunda hareket etti.

Yvonne, 5,900 fit yükseklikteki Beechcraft King Air 90’ı güvenli bir şekilde indirerek büyük bir başarıya imza attı. Hava trafik kontrolörü, onu en yakın havaalanına yönlendirdi ve Yvonne, talimatları harfiyen uygulayarak inişi gerçekleştirdi.

Uçağın güvenli bir şekilde inişinin ardından, acil durum ekipleri Eliot Alper’i hastaneye kaldırdı. Ancak, maalesef Alper’in hayatını kaybettiği bildirildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com