Queens'te Kamyon Faciası: Genç Kız Okul Önünde Hayatını Kaybetti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bulunan Queens bölgesinde iki kişiye kamyon çarptı. 16 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 8 yaşındaki çocuk ise ağır yaralandı.

Queens'te Kamyon Faciası: Genç Kız Okul Önünde Hayatını Kaybetti!
27 Haziran 2024 - 14:37 - Güncelleme: 27 Haziran 2024 - 14:44

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletine bağlı Queens ilçesinde öğleden sonra yaşanan trajik kazada, bir okulun önünde kamyonun çarpması sonucu 16 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti, 8 yaşındaki bir çocuk ise ağır yaralandı.

Kaza, Woodside bölgesinde, 46. Sokak ile 47. Cadde'nin kesişiminde meydana geldi. Olay sırasında, bir yük kamyonu sağa dönüş yaparken, 46. Cadde'den karşıya geçmeye çalışan iki çocuğa çarptı. 16 yaşındaki kız çocuğu olay yerinde hayatını kaybederken, 8 yaşındaki kız çocuğu başından ve bacağından yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan yaralı çocuğun durumunun kritik olduğu bildirildi.

Normal şartlar altında kavşakta bir geçiş görevlisinin bulunması gerekiyordu, ancak okulun erken tatil edilmesi nedeniyle geçiş görevlisi o sırada görevde değildi.

Kamyon sürücüsü, kaza sonrası olay yerinden hızla kaçtı ancak kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözetim altına alındı. 

Yetkililer, kazanın nedenleriyle ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com