Ramiz Philadelphia'da Yeni Sezonun İlk Konseri Başlıyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Philadelphia eyaletinde hizmet veren meşhur köfteci Ramiz Philadelpia, yeni sezonun ilk konserinde sevilen sanatçı Ekin Akkaş'ı ağırlayacak.

Ramiz Philadelphia'da Yeni Sezonun İlk Konseri Başlıyor!
20 Eylül 2024 - 21:48 - Güncelleme: 20 Eylül 2024 - 22:04

Amerika Birleşik Devletleri’nde Türk iş dünyasının parlayan yıldızı Selçuk Sal Küçük, Philadelphia'da işlettiği meşhur köfteci Ramiz Philadelphia ile büyük bir çıkış yakaladı.

Başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen iş adamı Selçuk Sal Küçük, yeni sezonun ilk konseri için ünlü sanatçı Ekin Akkaş ile anlaşarak sezona start verdi. 

Misafirlerine Kendi Elleriyle Çiğ Köfte Yapacak!

Meşhur köfteci Ramiz Philadelphia, 27 Eylül 2024 tarihinde Ekin'i sahnesinde ağırlayacak. Geçen sezon birçok ünlü sanatçının sahne aldığı mekan, bu sezonda da müzik dolu gecelerle dolup taşacak. Ramiz Philadelphia, Türkiye’nin en iyi aşçılarıyla oluşturduğu mutfak ekibi sayesinde misafirlerine eşsiz lezzetler sunacak. Bu özel gecede, Selçuk Sal Küçük, konuklara kendi elleriyle çiğ köfte yapacak.

Ekin ile Unutulmaz Bir Konsere Hazır Olun

Ünlü sanatçı Ekin Akkaş, "İstanbul Senin Olsun, Diyarbakır Benim Olsun" gibi hit parçalarını sevenleriyle paylaşacak. Aynı zamanda, deneyimli müzisyen Burhan Kanlı ve bağlamada Ozan Öncebe de sahnede Ekin Akkaş'a eşlik ederek bu özel geceyi daha da renklendirecek.

Her hafta canlı müzik etkinlikleri ile dolup taşacak olan mekan, Philadelphia'daki Türk topluluğuna unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.

Müzik dolu anlar ve damakları çatlatan lezzetlerle dolu bir gece, misafirleri bekliyor.
Ekin Akkaş'ın performansıyla dolu dolu geçecek bu özel geceyi kaçırmamak için yerinizi ayırtmayı unutmayın! 

İletişim: +1 215 980 7117

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com