Rehberlik danışmanından 14 yaşındaki öğrencisine ahlaksız davranış!

Amerika Birleşik Devletleri Pennsylvania eyaletinde bir ortaokul rehberlik danışmanının, 14 yaşındaki bir öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

Rehberlik danışmanından 14 yaşındaki öğrencisine ahlaksız davranış!
13 Kasım 2023 - 13:43

Amerika Birleşik Devletleri Pennsylvania eyaletinde bir ortaokul rehberlik danışmanının, 14 yaşındaki bir öğrenciye yaz boyunca cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

İddiaya göre, Schutte, 14 yaşındaki öğrenciyi ders saatlerinde sık sık ofisine çağırdı ve okul bölgesinin dijital platformu ve mesajlaşma sistemi Canvas aracılığıyla mesajlaşmaya başladı.

Okul yılı sona erdiğinde konuşmaları bir sosyal medya platformuna taşındı.
14 yaşındaki öğrencinin annesinin polisi araması üzerine öğrenci, polise kendisinin ve Schutte'nin arasındaki ilişkiyi doğruladığı belirtildi.

Mahkeme kayıtlarına ve raporlarına göre, 35 yaşındaki rehberlik danışmanı Kelly Ann Schutte, kurumsal cinsel saldırı ile suçlandı. Ayrıca aile, kendileri uzaktayken evde ve arabada çocuğuna saldırdığı gerekçesiyle de şikayetçi oldu.

Mahkemeye çıkarılan psikolojik danışman 25.000 dolar teminatsız kefaletle serbest bırakıldı.

Schutte’nin, davası sonuçlarına kadar idari izne ayrıldı ve okul bölgesi tesislerine girmesi veya Pennridge Okul Bölgesi içindeki öğrenciler ve personel ile herhangi bir temas kurması yasaklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com