Reşit Olmayan Çocukla İlişkiye Giren Belediye Başkanı Tutuklandı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletinde yer alan DeRidder şehrinin geçtiğimiz hafta istifa eden belediye başkanı Misty Clanton Roberts, reşit olmayan bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı.

Reşit Olmayan Çocukla İlişkiye Giren Belediye Başkanı Tutuklandı!
02 Ağustos 2024 - 18:36

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletinde yer alan DeRidder şehrinin geçtiğimiz hafta istifa eden belediye başkanı Misty Clanton Roberts, reşit olmayan bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı. Roberts, Beauregard İlçe Şerif Ofisi'ne yapılan bir şikayet üzerine başlatılan soruşturma sonucunda Louisiana Eyalet Polisi Özel Mağdurlar Birimi tarafından gözaltına alındı.

Polis yetkilileri, Roberts'ın belediye başkanlığı görevindeyken bir çocukla cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı. Bu görüşmelerin ardından Roberts, üçüncü derece cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandı ve 75.000 dolar kefaletle serbest bırakıldı.

Suçlamaları Reddetti!

Roberts'ın avukatı, müvekkilinin masum olduğunu ve şu ana kadar resmi bir suçlama ile karşı karşıya kalmadığını belirtti. Avukat, kamuoyundan masumiyet karinesine saygı göstermelerini istedi. Avukat, “Müvekkilim suçsuzdur ve adalet yerini bulacaktır” şeklinde konuştu.

İstifa Etmişti!

Roberts, 26 Temmuz'da iki haftalık bir ayrılık ilan etmiş ancak ertesi gün beklenmedik bir şekilde istifa etmişti. Bu olay, DeRidder’ın yerel yönetiminde zaten mevcut olan karışıklığı daha da derinleştirdi.

Polis sözcüsü, “Soruşturma kapsamında biri mağdur olan iki çocukla görüştük ve her iki çocuk da Roberts’ın belediye başkanıyken mağdurla cinsel ilişkiye girdiğini doğruladı” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com