Rochester'da Silahlı Saldırı

Amerika Birleşik Devletleri New York eyaleti Rochester ilçesinde pazar akşamı çıkan silahlı saldırıda en az bir kişi öldü, biri ağır altı kişi de yaralandı.

Rochester'da Silahlı Saldırı
29 Temmuz 2024 - 10:04

Rochester polisi, Maplewood Park'ta akşam 6.20 civarında meydana gelen silahlı saldırıda 20'li yaşlardaki bir kişinin hayatını kaybettiğini, bir diğer kişinin ise hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

Park, mangal yapan ve yaz havasının tadını çıkaran insanlarla doluyken, bir anda silah sesleri duyuldu. Rochester Polis Yüzbaşı Greg Bello, "Bu noktada, kaç kişinin ateş ettiğini bilmiyoruz. Olayın nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalışıyoruz. Mümkün olduğunca çok sayıda tanıkla görüşmeye çalışıyoruz" dedi. Polis yetkilileri daha sonra birden fazla saldırganın arandığını doğruladı ancak silahlı kişilerin kesin sayısı henüz bilinmiyor.

Rochester Polis Şefi David Smith, ikinci bir basın toplantısında muhabirlere, "Birden fazla kişiyi arıyoruz. Bu toplantının bir parçası olup olmadıklarını veya dışarıdan gelip gelmediklerini açıklayamıyorum" dedi.

Ölen kişinin kimliği henüz açıklanmadı, yetkililer aile üyelerine haber vermeye çalışıyor. 
Yetkililer, New York'un kuzeyindeki bir hastaneye beş kişinin daha hafif yaralı olarak kaldırıldığı açıklandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com