Saç Boyası Reaksiyonu Adamı 'Megamind'a Benzetti

İngiltere'de bir adam, saçını boyattıktan sonra çizgi film karakteri "Megamind"a benzedi. 27 yaşındaki Ryan Briggs, Kennedy Haber Ajansı'na, "Kendime hiç benzemiyordum. Çok büyüktü" dedi.

Saç Boyası Reaksiyonu Adamı 'Megamind'a Benzetti
08 Ağustos 2024 - 10:03 - Güncelleme: 08 Ağustos 2024 - 10:20

Lancashire'da yaşayan adam, "korkunç" olayın geçen ay annesinin kendisine "çirkin gri saçlarını" örtbas edecek bir şey getirmesi üzerine annesinin evinde meydana geldiğini söyledi.  Boyayı sürünce yakmaya başladığını söyleyen adam, "Bunun böyle olduğunu, normal olduğunu düşündüm" dedi. Ertesi gün küçük bir kızarıklıkla uyananan adam,  ilk başlarda bunun bir şey ifade etmediğini, ancak kafasının "genişlemeye başladığını" söyledi.

"ÇOK KÖTÜYDÜ"

İş yerine gittiğinde başının daha kötü hale geldiğini söyleyen talihsiz adam, "Megamind'e benziyordum . Çok kötüydü" dedi. Briggs, meslektaşlarının önerisiyle hastaneye gitti. Doktorlar, hastanın aşırı şişkinliğine rağmen eve dönmesini ve durumu kötüleşirse tekrar rapor vermesini söylediler; ne yazık ki durum kötüleşti.

Adam, "Uyandığımda gitmiş olacağını düşünmüştüm, ama uyandığımda her şey bambaşkaydı" dedi. İngiliz, şişlik nedeniyle göremediği için ambulans çağırarak kendisini aldırdı. Doktorlar, Briggs'in rahatsızlığının saç boyalarında yaygın olarak bulunan bir tahriş edici ve alerjen olan parafenilendiamin (PPD) tarafından tetiklendiğini söyledi.

NORMALE DÖNÜYOR AMA..

Aslında, ABD Gıda ve İlaç Dairesi, boyacı adaylarına kimyasalı saçlarına uygulamadan önce, renklendirici maddeyi ciltlerine sürerek reaksiyon gösterip göstermediklerini görmek için bir yama testi yapmalarını öneriyor. Briggs, sağlık görevlilerinin şişliğin boynuna ve hava yollarına ulaşmasını engellemeye çalışması sırasında hastanede 13 saat geçirdi. Zavallı adamın kafası o zamandan beri normale dönmüş olsa da "kafa derisinin sarı ve yeşil kabuklarla dolu" olduğunu söylüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com