Sahilde Dehşeti Yaşattılar!

Amerika Birleşik Devletleri New York eyaleti Coney Island'da iki göçmen bir kadına erkek arkadaşının yanında cinsel saldırıda bulundu. Zanlılardan birinin daha önce de cinsel saldırıdan yargılandığı giydiği ortaya çıktı. Daha önceki suçunu da kabul eden zanlının neden salıverildiği belirsizliğini koruyor.

Sahilde Dehşeti Yaşattılar!
13 Ağustos 2024 - 05:24

Kolluk kuvvetleri kaynakları pazartesi günü, Coney Island'da bıçak zoruyla tecavüz suçundan iki göçmenin tutuklandığını açıkladı. Yetkililer, zanlılardan birinin 2022'de güney sınırından ABD'ye yasadışı yollarla girdiğini ve dört ay sonra Brooklyn'de tecavüz suçlamasıyla yargılandığını söyledi.

Polis kaynakları, 24 yaşındaki Nikaragualı göçmen David Davon-Bonilla'nın, pazar günü saat 21.00 sularında Surf Caddesi ve 16. Sokak'ta 46 yaşındaki kadını yakalayıp yere fırlattığını ve boğazına bıçak dayayarak tecavüz ettiğini söyledi.

Kaynaklar, saldırganın suç ortağı olduğu iddia edilen 37 yaşındaki Meksikalı göçmen Leovando Moreno'nun da, vahşi saldırıyı engellemeye çalışan, kadının 34 yaşındaki erkek arkadaşına vurduğu iddiasıyla suçlandığını söyledi.

DAHA ÖNCE DE SUÇLANMIŞ

Saldırgan Davon-Bonilla'nın daha önce birinci derece tecavüz, ikinci derece saldırı, birinci derece cinsel istismar, tehdit ve suç teşkil eden silah bulundurma suçlamalarıyla yargılandığı iddia edildi. Daha önceki saldırı suçunu kabul etmesine rağmen Davon-Bonilla'nın neden dışarda olduğu belirsizliğini korurken, pazar gecesi gerçekleşen saldırının kurbanının eyalet dışından gelen, tecavüze uğradığı yerin yakınındaki sahil yolunun altındaki bir kampta yaşayan bir evsiz olduğu iddia edildi. 

MAĞDURUN DURUMU STABİL

Moreno, pazar gecesi gerçekleşen saldırıyla ilgili olarak ikinci derece saldırı ve suç teşkil eden silah bulundurma suçlamasıyla yargılanacak. Mağdurun Coney Island Hastanesi'ne kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğunu belirtilirken erkek arkadaşının olay yerinde tıbbi müdahaleyi reddettiği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com