Saldırganın Ailesi Mercek Altında

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump'a düzenlenen saldırının artçıları devam ederken federal ajanlar suikast girişiminin nedenini araştırmayı sürdürüyor. Saldırıyı düzenleyen Thomas Matthew Crooks'un ailesi ve nasıl bir ortamda yaşadığı da mercek altına alındı.

Saldırganın Ailesi Mercek Altında
17 Temmuz 2024 - 11:26 - Güncelleme: 17 Temmuz 2024 - 11:46

Donald Trump'a suikast düzenlemeyi planlayan Thomas Matthew Crooks'un ailesiyle ilgili ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken , federal soruşturmacılar ülkeyi şoke eden saldırının net bir nedenini belirlemeye çalışıyor.

Crooks ailesi şimdiye kadar sessiz kaldı ve kamuoyunun gözünden uzak tutuldu. Pennsylvania, Bethel Park'ta Crooks'ların mütevazı üç yatak odalı evinin bulunduğu sokakta yaşayan komşular onları neredeyse tanıyamadı.

Katie Crooks'un komşusu, onu üç yıl önce kardeşinin yardımıyla Pennsylvania'daki Bethel Park'taki apartmanlarına taşınan, iki işi bir arada yürüten "çalışkan" bir kadın olarak tanımladı.

GERÇEKTEN ZAYIFTI

Thomas'a (20) ilk tepkisini anlatan komşu, "Ona yardım eden kişinin erkek mi kadın mı olduğunu anlayamadım" dedi.

"Birkaç gün sonra kardeşlerinden biri olup olmadığını sordum ve kardeşi olduğunu söyledi. Trump'ı vuran... Gerçekten zayıftı," diye ekledi.

Komşu, Katie'nin babası Matthew Brian Crooks'un kız kardeşine taşınmada yardım edemeyecek kadar ağır göründüğünü ve bunun yerine nakliye kamyonunu sürmeyi tercih ettiğini, Thomas'ın da kız kardeşine yerleşmesine yardım ettiğini belirtti.

ARKADAŞ CANLISI BİRİ

Thomas hakkında pek fazla bir şey söyleyemese de komşusu Katie'nin yerel bir lisede temizlik görevlisi ve bir restoranda garson olarak çalışan "gerçek bir girişken" olduğunu belirtti ve "Gerçekten arkadaş canlısı. O iyi bir kız. Onun hakkında kötü bir söz söyleyemem" dedi.

Yerel ve ulusal medyada yer alan görüntülere göre, ablanın pazartesi gecesi kırmızı Hyundai Kona marka aracından inip bavulları Crooks ailesinin Bethel Park'taki evine götürürken görüldüğü tahmin ediliyor.

Okuldan yapılan açıklamaya göre, Thomas'ın Mayıs ayında Allegheny County Topluluk Koleji'nden Mühendislik Bilimleri bölümünden mezun olduğu da yakın zamanda ortaya çıktı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com