Şartlı tahliye ile serbest bırakılırken adam yaraladı! Tutuklandı!

Amerika Birleşik Devletleri, New York eyaletinde şartlı tahliyeyle serbest bırakılan bir suçlu, kendisine izleme cihazını takan kişiyi yaralama iddiasıyla tutuklandı.

Şartlı tahliye ile serbest bırakılırken adam yaraladı! Tutuklandı!
11 Kasım 2023 - 20:00

Amerika Birleşik Devletleri, New York eyaletinde şartlı tahliyeyle serbest bırakılan bir suçlu, kendisine şartlı tahliye için gerekli olan izleme cihazını ayak bileğine takan kişiyi yaralama iddiasıyla tutuklandı.

Polis, şartlı tahliyeden bu yana birçok kez tutuklanan 28 yaşındaki Tyquinn Thompson'ın, 37 yaşındaki bir adamı diz kapağından vurduğunu belirtti.

 

Yaralı adam, Jamaika Hastanesi Tıp Merkezine götürüldü ve durumunun stabil olduğu belirtildi. 

Polis, adamın olay yerinden kaçtığını ancak Brooklyn'deki Boerum Hill'de bulunan evinde yakalandığını söyledi. 

Savcılar, Thopmson'ı cinayete teşebbüs ile suçladı fakat son yapılan duruşmada bu, birinci derece saldırı olarak değiştirildi. Ayrıca savcılar, suç teşkil edecek şekilde silah bulundurmak ve tedbirsizce tehlikeye atmakla da suçlandığını söyledi. 

Sabıka Dosyası Kabarık

Kayıtlara göre Thompson, Şubat 2017'den Haziran 2021'e kadar beş yıldan fazla bir süre boyunca birinci derece hırsızlık ve soygun suçundan hüküm giymiş ve şartlı tahliyeyle serbest bırakılmıştı. 

Mahkemeye sunulan belgelerde Thomson'ın; soygun, saldırı, çalıntı mal bulundurma, suç teşkil eden olaylara karışma ve nefes almayı cezai olarak engelleme suçlamalarıyla mahkemeye çıkarıldığı belirtiliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com