Shannen Doherty, Kanser Tedavisi Görürken Aldatılmış: İşte 14 Yıllık İlişkiyi Bitiren İhanet!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü oyuncu Shannen Doherty, yıllardır süren kanserle mücadelesi sırasında eşi Kurt Iswarienko tarafından aldattığını öğrendiğini ve boşanma sürecine girdiğini açıkladı

Shannen Doherty, Kanser Tedavisi Görürken Aldatılmış: İşte 14 Yıllık İlişkiyi Bitiren İhanet!
25 Haziran 2024 - 21:29

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü oyuncu Shannen Doherty, yıllardır süren kanserle mücadelesi sırasında eşi Kurt Iswarienko tarafından aldattığını öğrendiğini ve boşanma sürecine girdiğini açıkladı. Doherty, beyin ameliyatına girmeden önce eşinin ihanetini öğrendiğini belirterek, bu durumun kendisinde derin bir yaralar açtığını ifade etti.

53 yaşındaki ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl eşinin kendisini iki yıldır aldattığını öğrendiğini ve bu nedenle ameliyat kararını değiştirdiğini dile getirdi. Doherty, "Evliliğimin esasen bittiğini, kocamın iki yıldır beni aldattığını öğrendikten sonra ameliyata girdim" dedi.

Kanserle mücadele ederken aldatıldığını ve öleceğini uman eşinin nafaka vermeyi geciktirdiğini iddia eden Shannen Doherty, boşanma sürecinde olduğu eşinden nafaka talep ettiği bilgisini paylaştı. Oyuncu, halen kemoterapi ve hastalıkla mücadele ettiğini belirttiği süreçte, bu hukuki sürecin de üzerine ek bir stres yarattığını ifade etti.

Doherty'nin açıklamaları, medya ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncunun kanserle mücadelesi ve kişisel yaşamındaki bu dönüşümler, geniş çapta tartışılıyor ve destek buluyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com