Sıcak Arabada Unutulan 6 Aylık Bebek, 7 Saat Sonra Hayatını Kaybetti!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona eyaletinde bulunan Prescott Valley kasabasında bir komşunun aracında 7 saat boyunca kalan 6 aylık bir bebek hayatını kaybetti.

Sıcak Arabada Unutulan 6 Aylık Bebek, 7 Saat Sonra Hayatını Kaybetti!
04 Ağustos 2024 - 15:45

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona eyaletinde bulunan Prescott Valley kasabasında bir komşunun aracında 7 saat boyunca kalan 6 aylık bir bebek hayatını kaybetti. Olayın ardından anne, baba ve komşu gözaltına alındı. Polis, soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.

İddiaya göre anne, bebeğini komşusuna emanet ederek Prescott Valley’e götürmesini istedi. Bebek, komşunun arabasının arka koltuğunda uyuyakaldı ve dönüş yolunda, komşu aracını güneşin altında park etti. Bebek, arabanın emniyet kemerine bağlı bir şekilde unutuldu.

Saat 14:00 sularında evine dönen komşu, bebeği arabanın içinde unuttuğunu fark etmeden evine geçti. Bu sırada bebek, yüksek sıcaklık altında mahsur kaldı. Akşam saat 20:45'te, bebeğini geri almak isteyen aile komşularını aradı. Gelen telefonla komşu, bebeği arabada unuttuğunu fark etti.

Komşu, hızla bebeği arabadan çıkararak ailenin evine gitti ve 911 acil servislerine haber verdi. Ancak bebek, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, anne, baba ve komşuyu gözaltına alarak olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com