Silahlı Soyguncuya Beyzbol Sopasıyla Saldırdı: 8 Yaşındaki Kız Babasını Böyle Kurtardı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde bulunan Maplewood kentindeki Big Discount Liquors mağazasının sahibi bir soyguncunun saldırısına uğradı. 8 yaşındaki küçük kızı, silahlı soyguncuya beyzbol sopasıyla saldırarak babasını kurtardı.

Silahlı Soyguncuya Beyzbol Sopasıyla Saldırdı: 8 Yaşındaki Kız Babasını Böyle Kurtardı!
15 Ağustos 2024 - 20:14 - Güncelleme: 15 Ağustos 2024 - 20:25

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde bulunan Maplewood kentindeki Big Discount Liquors mağazasında yaşanan olay, cesur bir kız çocuğunun kahramanlığını gözler önüne serdi. 8 yaşındaki küçük bir kız, silahlı soyguncuya beyzbol sopasıyla saldırarak babasını kurtardı.

Akşam saat 21:30 civarında, mağaza sahibi Leo'nun iş yerinde olduğu sırada silahlı bir soyguncu içeri girdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin Leo'ya silah doğrultarak kasadaki parayı istediği görülüyor. Soyguncunun, bir BB tabancasını tezgaha koyarak parayı talep etmesiyle başlayan olay, kısa sürede gerilimi artırdı.

Leo, tezgahın arkasında bekleyen 8 yaşındaki kızının güvenliği için kasadaki tüm parayı verme teklifinde bulundu. Ancak, soyguncunun silahı Leo'ya doğrultarak tezgahın arkasına geçmesiyle kavga başladı. Bu sırada, Leo'nun küçük kızı beyzbol sopasıyla soyguncunun üzerine saldırarak babasını kurtardı. Cesur kız, yerdeki şüpheliyi defalarca vurarak onu etkisiz hale getirdi.

Leo, soyguncunun silahını alarak onu etkisiz hale getirmeyi başardı. Yüzünde kan ve kesikler olan 37 yaşındaki şüpheli Conchobhar Morrell, olay yerinden kaçtıktan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Leo, kızının güvenlik kamerası görüntülerini izleyene kadar kızının ona yardım etmeye çalıştığını fark etmediğini belirtti ve "Onunla gurur duyuyorum, çok güçlü" diyerek kızına olan gururunu dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com