Simpsonlar, Trump'ın Suikastini Yıllar Önceden Bilmiş!

Amerika Birleşik Devletleri'nin efsanevi çizgi dizisi The Simpsons, yıllar öncesinden Trump'ın suikaste uğrayacağını neredeyse birebir öngörmüş. İşte dizide yer alan sahneler...

Simpsonlar, Trump'ın Suikastini Yıllar Önceden Bilmiş!
15 Temmuz 2024 - 18:15 - Güncelleme: 15 Temmuz 2024 - 18:21

Amerika Birleşik Devletleri'nin efsanevi çizgi dizisi The Simpsons, yıllar öncesinden Trump'ın suikaste uğrayacağını neredeyse birebir öngörmüş. Dizinin geçmişte yayımlanan bölümlerinde yer alan şaşırtıcı benzerlikler, izleyiciler arasında büyük şaşkınlık oluşturmuş durumda.

Dizinin 'Lisa The Iconoclast' bölümünde yer alan sahnede, bir keskin nişancının miting düzenleyen bir kişiyi vurduğu ve olayın Trump'ın konuşması sırasında gerçekleştiği anlatılıyor. Görüntülerde, çatıdan ateş eden silahlı bir adamın eski başkana doğru nişan aldığı anlar görülüyor ve dizideki keskin nişancı, "Onu öldürebilirdim, emirleri bekliyorum" ifadelerini kullanıyor.

The Simpsons'un gerçekleşen olayları şaşırtıcı bir biçimde çok önceden tahmin ettiği biliniyor. Dizinin geçmiş sezonlarında 11 Eylül saldırıları, Ebola salgını, Joe Biden'ın başkanlığı ve koronavirüs pandemisi gibi olaylar, gerçekleşmeden önceden konu olarak işlenmişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com