Sultanahmet Camii'nde Akılalmaz Olay Turist Turisti Soydu

Sultanahmet Camii’nde gerçekleşen bir hırsızlık olayı, hem turistlerin hem de polis ekiplerinin dikkatini çekti.

Sultanahmet Camii'nde Akılalmaz Olay Turist Turisti Soydu
18 Ağustos 2024 - 22:14 - Güncelleme: 18 Ağustos 2024 - 22:33

Sultanahmet Camii’nde gerçekleşen bir hırsızlık olayı, hem turistlerin hem de polis ekiplerinin dikkatini çekti. Amerikalı Jung-mu Tang Chuang ve Katarlı Rabia Mohammed Kerzabi isimli iki turistin cüzdanları, camiyi ziyaret eden diğer turistler tarafından çalındı.

Hırsızlık, caminin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Romanya vatandaşları Simona Stoica ve Daniel Stoica isimli şüphelilerin, turistlerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak cüzdanlarını çaldıkları ortaya çıktı. Şüpheliler, turistlerin cüzdanlarını alırken, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Polis ekipleri, olayın ardından bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi ve şüphelilerin Sultanahmet Camii’nden çıkışlarını takip etti. Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelilerin Divanyolu Caddesi’nde yürürken yakalandığı belirlendi. Üst aramalarında, 3 telefon, 17 bin 995 Türk lirası, 314 dolar ve 320 euro ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, turistler yaşadıkları kötü deneyimin etkisinden kurtulmaya çalışıyor. Sultanahmet Camii’nde yaşanan bu olay, turistik bölgelerdeki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com