Süpermarkette Silahlı Saldırı: 3 Ölü, 2 Yaralı Var!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arkansas eyaletinde bulunan Fordyce kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Olayda 3 kişi yaşamını yitirdi, ikisi polis memuru olmak üzere 12 kişi de yaralandı.

Süpermarkette Silahlı Saldırı: 3 Ölü, 2 Yaralı Var!
22 Haziran 2024 - 12:14

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arkansas eyaletinde bulunan Fordyce kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Süpermarkette silahlı bir kişinin ateş açmasıyla başlayan olayda 3 kişi yaşamını yitirdi, ikisi polis memuru olmak üzere 12 kişi de yaralandı. Yaralılardan bazılarının hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.

Saldırganın ismi veya saldırıyı neden düzenlediğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, güvenlik güçleri saldırgana kısa sürede müdahale etti.

Arkansas Valisi Sarah Sanders, olaya hızlı bir şekilde müdahale eden güvenlik güçlerine minnettarlığını dile getirerek, saldırıyı "korkunç bir olay" olarak nitelendirdi.

Silahlı Saldırı Olayları Artışta

Silahlı saldırı olaylarını inceleyen kuruluşlara göre, Arkansas eyaleti en zayıf silah yasalarına sahip eyaletlerden biri ve silahlı saldırı oranının da en yüksek olduğu yerler arasında bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com