Tank Taşıyan Kamyona Tren Çarptı Sürücü Son Anda Kurtuldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletindeki Goose Creek kasabasında, askeri bir tank taşıyan dev bir kamyon, yük treninin çarpması sonucu büyük bir kaza geçirdi.

Tank Taşıyan Kamyona Tren Çarptı Sürücü Son Anda Kurtuldu
16 Eylül 2024 - 23:52 - Güncelleme: 16 Eylül 2024 - 23:57

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletindeki Goose Creek kasabasında, askeri bir tank taşıyan dev bir kamyon, yük treninin çarpması sonucu büyük bir kaza geçirdi. Sürücü çarpmanın hemen öncesinde son anda araçtan kurtulmayı başardı. Neyse ki, kazada yaralanan olmadı ve olay yerine gelen polis ekipleri kazanın nedenini araştırmak üzere soruşturma başlattı.Polis, kamyonun rayları geçmeye çalışırken römork kısmının sıkıştığını ve bu durumun kazaya yol açtığını belirtti.

Kaza anında olay yerinde bulunan Sonya Pitt, sürücünün son ana kadar aracı kurtarmaya çalıştığını ve trenin çarpmasından sadece birkaç saniye önce kamyondan atladığını anlattı. Pitt, "Bariyerler inmeye başladı ve biz sürücüye kamyondan çıkmasını söyledik. Sürücü kamyondan atladı ve tren geliyordu. Belki 5 saniye sonra tren çarptı ve her şeyi parçaladı," dedi.

Yetkililer kazanın nedenini araştırmak üzere soruşturma başlattı. CSX şirketi, Goose Creek Polis ve İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesine teşekkür ederek, "CSX olarak, güvenlik bizim önceliğimizdir. Sürücüleri hemzemin geçitlere yaklaşırken dikkatli olmaya ve uyarı işaretlerine uymaya davet ediyoruz," açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com