Tatile Çıkacaklar Dikkat!

Amerika Birleşik Devletleri Oklahoma eyaletinden Meksika Cancun'daki bir tatil köyüne giden üniversite öğrencilerinin başına gelen şey herkese örnek olabilecek nitelikte. Bakın gençlerin başına ne geldi.

Tatile Çıkacaklar Dikkat!
09 Ağustos 2024 - 05:36

Korkunç olayda iddiaya göre her şey, Meksika Cancun'daki bir tatil köyüne giden Oklahomalı üniversite öğrencilerinin içeceklerine ilaç koyulmasıyla başladı. Suyu içtikten sonra baygınlık geçiren Zara Hull, sevgilisi Jake Sinder ve arkadaşları Kaylie Pitze gözlerini açtıklarında bir hastanede olduklarını fark ettiler. Dışarıdan kilitlenen odalarda saatlerce baygın halde tutulduklarını söyleyen gençlerin iddiasına göre yeni yapıldığı belli olan hastanede kendilerinden başka kimse yoktu. 

Hull'un erkek arkadaşı Snider, "Gelen suları içtikten sonra bayıldık. Gözümüzü açtığımız yüzlerce odası olan bir hastanede sadece Zara ve ben vardık. Tüm kilitler odanın dışındaydı, böylece bizi içeri kilitleyebiliyorlar" dedi.

Snider, Hull'un Meksika hastanesinde ağır şekilde sakinleştirici verildiğini belirterek, hastanede Hull'un yanından ayrılmadığını söyledi. Snider, "Bu noktada bana o kadar çok sakinleştirici verdiler ki nerede olduğumu bilmiyordum, uyanmadım, hiçbir şey bilmiyordum. Bana bir kateter taktılar, bir ventilatör taktılar. Ardından kendime geldiğimde on binlerce dolar talep ettiler. Bizi esir tutuyorlardı. Biz üniversite öğrencisiydiz; istedikleri paraya sahip değildik" dedi.

Otuz saat sonra özel bir uçağa bindirilerek Dallas'a getirilen genç kadının, cumartesi gününden bu yana hastanede yattığı belirtildi.  

Hastaneden nasıl kurtuldukları anlaşılmazken Hull ve arkadaşları, güvenliklerinden endişe duydukları için Meksika'daki tatil beldesinin veya hastanenin adını paylaşmadı. Hull, "Bunun bir garantisi yok ve bu durum tüm ailelerimizi tehlikeye atabilir" dedi ve hikayesinin başkaları için bir uyarı olmasını umduğunu sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com