Taylor Swift'e Terör Engeli: Üç Konseri İptal Edildi!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü şarkıcı Taylor Swift'in Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirmesi beklenen üç konseri, terör saldırısı endişesiyle iptal edildi.

Taylor Swift'e Terör Engeli: Üç Konseri İptal Edildi!
08 Ağustos 2024 - 00:51 - Güncelleme: 08 Ağustos 2024 - 00:54

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü şarkıcı Taylor Swift'in Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirmesi beklenen üç konseri, terör saldırısı endişesiyle iptal edildi. Konserleri düzenleyen Barracuda Music'in yaptığı açıklamada, güvenlik sebebiyle bu kararı almak zorunda kaldıkları belirtildi.

Viyana polisinin yaptığı açıklamaya göre, Taylor Swift'in konserleri de dahil olmak üzere bazı etkinliklere yönelik saldırı planladıkları iddia edilen iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olduğu öne sürüldü. Avusturya Kamu Güvenliği Birimi Genel Müdürü Franz Ruf, olası bir saldırıya hazırlık eylemlerinden haberdar olduklarını belirtti.

Barracuda Music'in sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Herkesin güvenliği için planlanan 3 konseri iptal etmekten başka şansımız yok." ifadesi kullanıldı ve konser biletlerinin 10 iş günü içinde iade edileceği belirtildi.

Taylor Swift'in, iptal edilen konserlerin ardından hayranlarına hitaben bir mesaj yayınlayıp yayınlamayacağı ise merak konusu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com