Taylor Swift'in konserinde 23 yaşındaki hayranı hayatını kaybetti!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen Taylor Swift, konser öncesi acı bir haber aldı.

Taylor Swift'in konserinde 23 yaşındaki hayranı hayatını kaybetti!
18 Kasım 2023 - 21:10

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen Taylor Swift, Eras adlı dünya turnesine devam ederken Brezilya'nın Rio De Janeiro şehrindeki konseri öncesi acı bir haber aldı.

Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift'i izlemeye giden Ana Clara Benedives adlı 23 yaşındaki genç kız konserden önce hayatını kaybetti.

"Kalbim paramparça"

Taylor Swift konuyla ilgili sosyal medya hesabında "Şu anda bu sözcükleri yazdığıma inanamıyorum. Bu geceki konserimden önce bir hayran kaybettiğimizi, kalbimin paramparça olduğunu söyleyebilirim. Buna ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok fazla bilgi sahibi değilim ama çok güzel ve çok genç olduğunu biliyorum. Bu, olacağını düşündüğümüz en son şeydi" dedi.

Konser başlamadan önce fenalaşan 23 yaşındaki Ana Clara Benedives’in bunaltıcı hava ve su eksikliği sebebiyle kendinden geçtiği ve hemen hastaneye kaldırıldığı ancak hayranın kalbinin durarak öldüğü açıklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com