Taylor Swift'ten Kasırga Mağdurlarına Milyonlarca Dolarlık Bağış

Amerika Birleşik Devletleri’nin güneydoğu eyaletlerinde meydana kasırgadaki mağdurlara, şarkıcı Taylor Swift 5 milyon dolar bağışta bulundu.

Taylor Swift'ten Kasırga Mağdurlarına Milyonlarca Dolarlık Bağış
12 Ekim 2024 - 16:22 - Güncelleme: 12 Ekim 2024 - 16:34

Amerika Birleşik Devletleri’nin güneydoğu eyaletlerinde meydana gelen Helene ve Milton kasırgaları büyük bir tahribata yol açtı. Bu zor günlerde en zengin kadın şarkıcı olan Taylor Swift, kasırga mağdurlarına yardım etmek amacıyla 5 milyon dolar bağışta bulundu. Bağış, kâr amacı gütmeyen Feeding America aracılığıyla yapılacak ve toplulukların yeniden inşasına katkı sağlamak için kullanılacak.

Feeding America, Swift’in bağışını resmen doğrularken, diğer bireyleri de bu önemli bağış hareketine katılmaya teşvik etti. “Yapabiliyorsanız Taylor’a katılın” mesajıyla, daha fazla insanın yardıma ihtiyacı olanlara destek olmasına çağrıda bulundu.

Taylor Swift’in bu cömertliği, yalnızca son olaylarla sınırlı kalmıyor. Önceden de Tennessee’deki fırtınalar sonrası 1 milyon dolar, Kansas City Chiefs’in Super Bowl geçit töreninde hayatını kaybeden bir kadının ailesine de 100 bin dolar bağış yapmıştı. Ayrıca, Eras Turnesi sırasında dünya genelindeki yerel aşevlerini desteklemek için çeşitli yardım faaliyetlerine de imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Forbes tarafından açıklanan 1,6 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin kadın şarkıcısı olan Swift, bu süreçte sadece müzik kariyeriyle değil, yardımseverliğiyle de dikkat çekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com