Teksas Halk Plajında Köpek Balığı Saldırısı: 4 Yaralı Var

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Güney Padre bölgesinde yer alan bir halk plajında öğle saatlerinde yaşanan olayda, yaklaşık 2 metre boyunda olduğu tahmin edilen bir köpek balığı, kısa süre içinde denizdeki dört kişiye saldırarak dehşet saçtı.

Teksas Halk Plajında Köpek Balığı Saldırısı: 4 Yaralı Var
05 Temmuz 2024 - 19:23 - Güncelleme: 05 Temmuz 2024 - 19:25

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Güney Padre bölgesinde yer alan bir halk plajında meydana gelen köpek balığı saldırısı, tatil keyfini kabusa çevirdi. Ülkenin Bağımsızlık Günü olarak kutlanan 4 Temmuz tatilinde plajda yoğun bir kalabalık bulunuyordu. Öğle saatlerinde yaşanan olayda, yaklaşık 2 metre boyunda olduğu tahmin edilen bir köpek balığı, kısa süre içinde denizdeki dört kişiye saldırarak dehşet saçtı.Korku Dolu Anlar Kamerada

Olay, çevredeki bazı vatandaşlar tarafından kayda alındı. Görüntülerde, denizden yaralı olarak çıkartılan bir kadının bacağının bir bölümünün koptuğu görüldü.

Sahil güvenlik birimleri, helikopter ve botlarla denizde bulunanları hızla tahliye ederek yaralıları hastaneye kaldırdı.

Saldırıda ağır yaralanan 46 yaşındaki bir kadın ve 21 yaşındaki bir erkek, acilen bölgedeki hastanelere sevk edildi. Yetkililer, her iki yaralının da hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi. Diğer iki kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Yetkililerden Açıklama

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, saldırıya uğrayan 4 kişinin durumları doğrulanırken, köpek balığının sahil güvenlik ekipleri tarafından açık sulara kadar takip edildiği belirtildi. Güney Padre Valisi Patrick McNulty, saldırının gerçekleştiği bölgede nadiren köpek balığı görüldüğünü ve son köpek balığı saldırısının 5 yıl önce gerçekleştiğini ifade etti.

Olay, bölgede büyük yankı uyandırırken, yetkililer vatandaşları denize girerken daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Saldırının ardından plajda güvenlik önlemleri artırıldı ve halka açık deniz alanlarında devriye sayısı yükseltildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com