Teksas'ta bit pazarında silahlı çatışma: 1 çocuk hayatını kaybetti!

Teksas’ta Cole's Bit Pazarı'nda iki kişi arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışma nedeni ile çevrede bulunan kişiler kurşunların hedefi oldu. Silahlı çatışma sonrası bir çocuk hayatını kaybederken 4 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Teksas'ta bit pazarında silahlı çatışma: 1 çocuk hayatını kaybetti!
13 Kasım 2023 - 18:50

Pearland’ta saat 17.30 sıralarında Cole's Bit Pazarı'nda silahlı çatışma meydana geldi. Çatışma nedeni ile çevrede bulunan 1 çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 

Yetkililer konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, silahla vurulan 5 kurban arasında 2 çocuğun bulunduğunu belirtti. Ağır yaralanan bir çocuğun ise hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybettiği açıklandı.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Pearland Polisi Kamu Bilgilendirme Görevlisi Chad Rogers, gerçekleştirdiği basın brifingi sırasında, silahlı saldırının arkasındaki şüpheli ya da şüphelilerin hala kayıp olduğunu söyledi. Rogers, silahlı saldırının “iki kişi arasındaki husumetten kaynaklandığını” belirterek, bit pazarını hedef alan bir saldırı olmadığını açıkladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay sonrası soruşturma başlatan yetkililer, kaç el ateş edildiği ya da kaç kişinin ateş ettiği konusunda bir inceleme yaptıklarını belirtti. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com