Teksaslı 4 Kişilik Aile Kayıp

Amerika Birleşik Devletleri Teksas eyaletinde yaşayan 4 kişilik bir ailenin Alaska tatili, çok talihsiz bir şekilde sona erdi. Alaska'da bindikleri tekne devrilen aile kayboldu.

Teksaslı 4 Kişilik Aile Kayıp
07 Ağustos 2024 - 06:04 - Güncelleme: 07 Ağustos 2024 - 08:07

ABD Sahil Güvenlik sözcüsü Travis Magee'nin Anchorage Daily News'e verdiği bilgiye göre, 42 yaşındaki David Maynard, 37 yaşındaki eşi Mary ve oğulları 11 yaşındaki Colton ile 7 yaşındaki Brantley, cumartesi günü, başka bir aileyle birlikte 28 fitlik alüminyum bir tekneyle Homer kenti yakınlarında seyrederken, tekne yerel saatle akşam 7 sularında su almaya başladı.

Teknede bulunan diğer aile yakınlarda bulunan bir tekne tarafından kurtarılırken Teksaslı aile tekneyle birlikte sulara gömüldü. Arama çalışmalarına başlansa da sonuç alınamadı.  Associated Press'e göre, ailenin aranmasına pazar akşamı ara verildi. Tekneden botla kurtulan diğer kişiler hakkında bilgi verilmedi. 

Anchorage Daily News, yetkililerin teknenin devrildiği sırada dalgaların yaklaşık 2 fit yüksekliğinde olduğunu ve rüzgarların 5 knot'tan (6 mph) az olduğunu belirttiğini aktardı. Sahil Güvenliğin aradığı alan, Homer Spit'in yaklaşık 16 mil batısında bulunuyordu.

Mary'nin bir hemşire olduğu, David'in ise bir çim bakım işi olduğu açıklandı. Aile Alaska'daki ailelerini ve arkadaşlarını ziyaret ediyordu.

Wells, çiftin oğulları Colton ve Brantley'nin futbol ve beyzbol oynamayı sevdi bildirildi.

Sahil Güvenlik Halkla İlişkiler Uzmanı Shannon Kearney, KCEN-TV'ye yaptığı açıklamada, "Bir arama ve kurtarma vakasını askıya alma kararı aldığımızda bu çok zor bir karardır" dedi. Kearney, "Şu anda, acı çeken ailelerin yanındayız" dedi. 

Ailenin beklenmeyen masraflarına yardımcı olmak için kurulan GoFundMe sayfası şu ana kadar yaklaşık 9 bin 500 dolara ulaştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com