"Terrifier 3" 10 Rekor Birden Kırdı İzleyiciler Görüntülere Dayanamadı

Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girmeden önce 10 rekor kıran "Terrifier 3", sadece 250 bin dolarlık bir bütçeyle çekilmiş olmasına rağmen, ABD'deki gösteriminde yaklaşık 11 milyon dolarlık hasılat elde etmişti.

"Terrifier 3" 10 Rekor Birden Kırdı İzleyiciler Görüntülere Dayanamadı
13 Ekim 2024 - 19:13 - Güncelleme: 13 Ekim 2024 - 19:21

Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girmeden önce 10 rekor kıran "Terrifier 3", sadece 250 bin dolarlık bir bütçeyle çekilmiş olmasına rağmen, ABD'deki gösteriminde yaklaşık 11 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. 31 eleştirmenin yorumlarına göre, film 87 puan alarak oldukça olumlu geri dönüşler aldı.

Filmde Palyaço Art karakterine hayat veren David Howard Thornton, serinin en yüksek puanını almasıyla dikkat çekti. Terrifier 3, bu hafta sonu ABD’de 2,300 salonda izleyiciyle buluştu.

Signature Entertainment, 2 Ekim'de Birleşik Krallık'ta gerçekleştirilen prömiyerinin ardından "11 kişi dışarı çıktı, bir kişi de kustu" açıklamasıyla filmin etkisini gözler önüne serdi. Cineverse, 5 milyon dolardan az bir yatırım yaptı ve bunun yalnızca 1 milyon doları pazarlama için harcandı. Buna rağmen, gösterimler için biletler tükenmiş durumda.

Damien Leone’nin yazıp yönettiği film, Miles County'nin masum sakinlerine yaşatacağı dehşetle merak uyandırıyor. Yönetmenin "Terrifier 4"ün de yolda olduğunu belirtmesi, hayranları daha da heyecanlandırdı.

Korku sinemasında yeni bir çığır açan "Terrifier 3", izleyicileri hem korkutmayı hem de eğlendirmeyi vaat ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com