Texas'ta Bir Kişi, 3 Yaşındaki Filistin Asıllı Çocuğu Boğmaya Çalıştı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletinde yaşayan Elizabeth Wolf isimli bir kadın, Filistin asıllı 3 yaşındaki bir çocuğa boğmaya çalıştı.

Texas'ta Bir Kişi, 3 Yaşındaki Filistin Asıllı Çocuğu Boğmaya Çalıştı!
04 Eylül 2024 - 15:55

Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletinde yaşayan Elizabeth Wolf isimli bir kadın, Filistin asıllı 3 yaşındaki bir çocuğa boğmaya çalışmıştı. Tarran County Bölge Mahkemesi'nde görülen davada jüri, 42 yaşındaki Wolf'u cinayete teşebbüs, 15 yaşından küçük bir çocuğu bilinçli olarak yaralama ve nefret suçu suçlamalarıyla suçlu buldu.

2 Çocuğa Acımasızca Saldırdı!

Olay, Texas'taki bir sitede meydana geldi. Filistin asıllı bir anne ve çocukları, havuza girdiklerinde Elizabeth Wolf, anneye ırkçı söylemlerde bulundu ve ardından biri 6 diğeri ise 3 yaşında olan çocuklara saldırdı.  6 yaşındaki çocuk Wolf'un elinden kurtulurken, 3 yaşındaki çocuk, olay yerinde bulunan bir Afrika kökenli Amerikalı tarafından kurtarıldı.

Aile, Adalet Bekliyor!

Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi (CAIR), jürinin kararının ardından yaptığı açıklamada, çocuğun ailesinin adaletin sağlanmasından memnun olduğunu belirtti. "Aile, adaletin yerini bulmasını dört gözle bekliyor ve en yüksek seviyede bir cezanın verilmesini umuyor" denildi.

Texas Eyalet Meclisi temsilcilerinden Salman Bhojani ise, nefret suçlarıyla mücadeleye devam edeceklerini vurgulayarak, "Jürinin Wolf'u yaptığı eylemlerden ötürü suçlu bulmasından memnuniyet duydum" şeklinde konuştu.

Wolf, olayın ardından cinayete teşebbüs suçlamasıyla gözaltına alınmış ve 1 milyon dolarlık kefalet ücreti belirlenmişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com