Timur Cihantimur ABD'de Yargılanırken, Babası Şov Peşindeymiş!

Ünlü estetik cerrah Bülent Cihantimur, oğlu Timur Cihantimur'un ABD'de yargılandığı dönemde yeniden televizyon programına başlayacağını açıkladı. Açıklama, gündeme bomba gibi düştü.

Timur Cihantimur ABD'de Yargılanırken, Babası Şov Peşindeymiş!
11 Temmuz 2024 - 17:39 - Güncelleme: 11 Temmuz 2024 - 17:46

Ünlü estetik cerrah Bülent Cihantimur, oğlu Timur Cihantimur'un ABD'de yargılandığı dönemde yeniden televizyon programına başlayacağını açıkladı. Ancak, TLC kanalı bu iddiaları yalanladı.

1 Mart akşamı İstanbul Kemerburgaz'da direksiyon başına geçen 16 yaşındaki Timur Cihantimur, yol kenarında bozulan ATV aracını tamir etmeye çalışan Oğuz Murat Aci ve arkadaşlarının bulunduğu gruba çarpmış, Aci’nin hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Kaza sonrası olay yerinden hızla ayrılan Cihantimur, annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçmıştı. Boston'da yakalanan ikilinin yurt dışına kaçmalarına Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan kişilerin yardım ettiği de ortaya çıkmıştı. 

Bu gelişmelerin ardından Bülent Cihantimur, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, TLC kanalında yeni bir program yapacağını duyurdu. Ancak TLC'den yapılan resmi açıklamada, "TLC olarak Bülent Cihantimur ile program anlaşmamız 2019 yılı sonunda sona ermiş olup, Cihantimur'un yapımcılığını üstlendiği programın yayın hakları TLC'ye ait değildir." denildi.

Cihantimur, TLC'nin açıklamasından sonra sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda, programının Fashion TV'de yayınlanacağını duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com