Trump Destekçisini ATV ile Ezdi!

Amerika Birleşik Devletleri Michigan eyaletinde bir kişinin 80 yaşındaki Trump destekçisini ATV ile ezdiği iddia edildi. Katil zanlısının polisi arayarak kendini ihbar ettikten sonra intihar ettiği açıklandı.

Trump Destekçisini ATV ile Ezdi!
24 Temmuz 2024 - 11:29

Siyasi amaçlı bir saldırıda ATV ile 80 yaşındaki bir kişiyi ezdiği iddia edilen Michigan'lı bir adamın intihar ederek öldüğü bildirildi.

WLUC'ye göre, 22 yaşındaki şüpheli pazartesi günü itirafta bulunmak için polisi aradıktan sonra evinde kendini vurdu.  Kimliği belirsiz şüpheli, polise yaptığı ihbarda, "Beni almaya birini gönderin" dedi. Zanlının Quincy'deki evine gelen polis, şüpheliyi ölü olarak buldu.

ARABALARA DA SALDIRDI

Şüphelinin ATV ile şehirde gezdiği ve üzerinde Trump yanlısı tabelalar bulunan arabalara saldırdığı iddia ediliyor. 

,

Şüphelinin, öldürdüğü yaşlı adamın bahçesine Donald Trump yanlısı pankartlar asmasına sinirlenip onu taciz ettiği ardından ATV ile hızla geçerken pankartları yırttığı, adamın pakartları düzeltmesinin ardından çarparak öldürdüğü iddia ediliyor. 

MAĞDURUN DURUMU KRİTİK

Zanlının vahşi saldırı öncesinde araçların camlarını kırdığı ve lastikleri kestiği de edinilen bilgiler arasında.

Hancock Polis Departmanı, vandallık ve saldırıların tamamının siyasi amaçlı olduğunu düşünüyor. 80 yaşındaki mağdurun durumu ise kritik. Hancock Polis Şefi Tami Sleeman WLUC'ye "Ne olabileceğinden emin değiliz. Bu yaralardan ölebilir mi? Mümkün," dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com