Trump Hapiste Bile Adaylıktan Vazgeçmeyecek!

Amerika Birleşik Devletleri Eski Başkanı Donald Trump, tarihi bir "sus payı" davasıyla karşı karşıya. Trump, bu davada hapis cezasına çarptırılabilir ancak yine de adaylıktan çekilmeyecek.

Trump Hapiste Bile Adaylıktan Vazgeçmeyecek!
21 Haziran 2024 - 19:24 - Güncelleme: 21 Haziran 2024 - 19:54

Amerika Birleşik Devletleri Eski Başkanı Donald Trump, yaklaşan Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi öncesinde tarihi bir "sus payı" davasıyla karşı karşıya. Trump, bu davada hapis cezasına çarptırılabilir ancak parti içinden gelen sesler, cezanın Trump'ın adaylığını engellemeyeceğini belirtiyor.

Lara Trump'tan Çarpıcı Açıklamalar

Cumhuriyetçi Parti'nin eş başkanı ve Donald Trump'ın gelini Lara Trump, verdiği bir röportajda konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Trump'ın hapiste olmasının bile adaylığını etkilemeyeceğini vurgulayan Lara Trump, "Donald Trump'ı resmi başkan adayımız olarak göstereceğiz. Nerede olursa olsun, yoluna bizim adayımız olarak devam edecek" dedi.

Sus Payı Davası ve Son Gelişmeler

Geçtiğimiz ay New York'ta suçlu bulunan Donald Trump’ın ceza duruşması 11 Temmuz'da yapılacak ve bu tarih, Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'ne sadece 4 gün kala gerçekleşecek.

Lara Trump ayrıca, Trump'ın ceza davasının seçim kampanyasına olumlu etki yapacağını savunarak, Demokratların her taktiğinin Trump'ı daha da güçlendirdiğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com