Trump Suikastında Skandal İddia Gizli Servisi Uyarmışlar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde Donald Trump'a yönelik gerçekleşen saldırının ardından, bir görgü şahidi Amerika Birleşik Devletleri Gizli Servisi'ne saldırganı bildirdiğini iddia etti.

Trump Suikastında Skandal İddia Gizli Servisi Uyarmışlar
15 Temmuz 2024 - 00:04

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde Donald Trump'a yönelik gerçekleşen saldırının ardından, bir görgü şahidi Amerika Birleşik Devletleri Gizli Servisi'ne (United States Secret Service) saldırganı bildirdiğini ancak güvenlik güçlerinin uyarısına cevap vermediğini iddia etti.

Greg isimli görgü şahidi, Butler şehrindeki miting alanının yakınında bulunan evinden verdiği demeçte, saldırganın Trump konuşmasına başladıktan kısa bir süre sonra elinde tüfekle binaya tırmandığını belirtti. Greg, saldırganı net bir şekilde gördüklerini ve polislere haber verdiklerini ancak herhangi bir tepki alamadıklarını ifade etti.

"Trump hala konuşma yapıyordu ve ben sürekli saldırganı işaret ediyordum. Ancak Gizli Servis görevlileri, saldırganı göremediğini söyledi," diyen Greg, olayın ardından açılan ateş sonucu saldırganın vurulduğunu belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com