Tüm Dünya Onu Konuşuyor: Puff Diddy Davasında Yeni Gelişme!

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere tüm dünyayı sarsan bir skandala imza atan ünlü rapçi ve yapımcı Sean "Diddy" Combs’un davasında yeni bir gelişme var!

Tüm Dünya Onu Konuşuyor: Puff Diddy Davasında Yeni Gelişme!
11 Ekim 2024 - 22:20 - Güncelleme: 11 Ekim 2024 - 22:25

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere tüm dünyayı sarsan bir skandala imza atan ünlü rapçi ve yapımcı Sean "Diddy" Combs’un davasında yeni bir gelişme var! 

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere tüm dünyayı sarsan bir skandala imza atan ünlü rapçi ve yapımcı Sean "Diddy" Combs’un cinsel saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya kaldığı davanın duruşma tarihi belirlendi. 

Eylül ayından beri tutuklu bulunan Diddy’nin davası 5 Mayıs 2025 tarihinde başlayacak. Savcı Emily Johnson, davanın en az üç hafta süreceğini ve savunmanın ise yaklaşık bir hafta süreceğini açıkladı. 

Diddy’nin Kirli Geçmişi

Combs, "seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, alıkoyma, kundaklama, uyuşturucu bulundurma, rüşvet ve adaleti engelleme" suçlamalarıyla 16 Eylül'de gözaltına alınmıştı.

Mahkemece 17 Eylül'de kamuoyuyla paylaşılan 14 sayfalık iddianamede, Combs'un, bazen günlerce süren, genellikle kayıt altına alınan "Freak Offs" adlı partileri çoğunlukla evlerinde düzenlediği ve bu partilere katılmaya mecbur kıldığı kişileri cinsel ilişkiye girmeye zorladığı belirtilmişti. İddialara göre, rapçi, kadınların sessiz kalmasını sağlamak amacıyla gizlice yapılan cinsel eylem kayıtlarını şantaj aracı olarak kullanıyor.

Evinde Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirilmişti

Combs'un, mağdurlara "nüfuzunu kullanarak kariyerlerini kontrol etmekle tehdit etme, ekonomik, psikolojik, sözlü ve fiziksel şiddette bulunma" gibi yöntemlere başvurduğu belirtilen iddianamede, ünlü rapçinin evlerinde yapılan aramalarda, "uyuşturucu maddelerin" ele geçirildiği aktarılmıştı.

İddianamede Combs'un, tanık ve mağdurlara sessiz kalmaları veya yalancı şahitlik yapmaları için rüşvet teklif ettiği de kaydedilmişti.

Müebbet Hapis Cezası Alabilir!

Combs, Manhattan'da çıkarıldığı federal mahkemede hakkındaki suçlamaların tamamını reddetti. Combs, suçlu bulunması durumunda müebbet hapis veya en az 15 yıl hapis cezası ile karşılaşabileceği ifade ediliyor.

Diddy’nin durumu, müzik dünyasında büyük yankı uyandırmaya devam ederken, davanın ilerleyişi merakla bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com