Türk Amerikan vatandaşı Adem Şahin, 4'üncü evre kanserle mücadele ediyor: Yardım kampanyası başlatıldı

New Jersey’de yaşayan Adem Şahin'e 4'üncü evre akciğer kanseri teşhisi konuldu. Son olarak kemoterapi gören iki çocuk babası Şahin’in tedavi masraflarını karşılamak için 'GoFundMe' üzerinden yardım kampanyası başlatıldı.

Türk Amerikan vatandaşı Adem Şahin, 4'üncü evre kanserle mücadele ediyor: Yardım kampanyası başlatıldı
17 Ekim 2024 - 14:31

New Jersey’de yaşayan 52 yaşındaki Adem Şahin, yaklaşık üç ay önce grip benzeri belirtilerle hastaneye başvurdu. Yapılan kontroller sonucunda akciğerlerinde sıvı veya iltihap olmadığı, ancak akciğerlerinin bebek ciğeri kadar küçüldüğü tespit edildi. Yaklaşık 10 gün süren hastane tedavisinin ardından evine dönen Şahin, solunum cihazı ile bir süre tedavi gördü. Ancak durumu hızla kötüleşti ve yeniden hastaneye kaldırılmak zorunda kaldı.

KANSER TEŞHİSİ VE KRİTİK DURUM

Yapılan tetkikler sonucunda 52 yaşındaki Şahin’e 4'üncü evre akciğer kanseri teşhisi konuldu. Doktorlar, rahatsızlığın bağırsaklardan başlayarak mideye ve en son nefes borusuna kadar yayıldığını belirtti. Şahin’in durumu kritik olduğu için acil bir PET (Pozitron Emisyon Tomografisi) taramasına ihtiyaç duyuldu; ancak aile, sağlık sigortalarının olmaması nedeniyle bu masrafları karşılamakta zorluk yaşıyor.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA

Türk Amerikan toplumu, bu zor zamanlarda Adem’in yanında olmak için harekete geçti. Adem Şahin’in tedavi masraflarını karşılamak için sevenleri ve yakınları 'GoFundMe' üzerinden bir yardım kampanyası başlattı.

Yardım etmek isteyen herkes, 'GoFundMe' sayfasını ziyaret ederek destek olma imkanı bulabilir. Adem Şahin ve ailesi, bu süreçte alacakları her türlü destek için minnettar olduklarını ifade ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com