Türk Polisler Sosyal Medyayı Salladı: Turistlerin Yeni Gözdesi!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları ve Orta Doğu başta olmak üzere pek çok ülkede ülkemizdeki erkeklere duyulan hayranlık oldukça arttı. Türkiye'ye gelen turistler, "Mimarisi için Türkiye'ye geldim" notuyla Türk erkeklerinin fotoğraflarını paylaşarak bir akım başlattı. Bu trend, şimdi de polislerimize kadar uzandı. İşte yeni trend...

Türk Polisler Sosyal Medyayı Salladı: Turistlerin Yeni Gözdesi!
21 Temmuz 2024 - 16:23

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları ve Orta Doğu başta olmak üzere pek çok ülkede ülkemizdeki erkeklere duyulan hayranlık oldukça arttı. Son dönemde Türkiye'ye yönelik turist akını, özellikle ülkenin dizi ve mimari zenginliklerinden ilham alan turistleri çekmeye devam ediyor. 

Amerika ve Arap ülkelerinden gelen turistler, özellikle Türkiye'nin benzersiz mimarisi için ülkeyi tercih ettiklerini belirterek, sokaklarda karşılaştıkları erkeklerin fotoğraflarını çekip sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Bu trend, adeta bir video akımına dönüşmüş durumda.

Son günlerde dikkat çeken bir gelişme ise turistlerin ilgisinin sadece mimariyle sınırlı kalmadığı. 

Bir kadın turist, Türkiye'ye geldiğini belirterek görev başındaki polislerin videosunu çekti ve "Türkiye'ye kebap yemeye geldim" notuyla sosyal medyada paylaştı.

Turistin paylaştığı bu video kısa sürede viral oldu ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com