Türkiye'nin Sevilen Komedyeni Doğu Demirkol ABD'yi Güldürmeye Geliyor

Türkiye’nin ünlü komedyeni Doğu Demirkol, Amerika’daki Türk topluluğuna unutulmaz bir stand-up deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin Sevilen Komedyeni Doğu Demirkol ABD'yi Güldürmeye Geliyor
16 Ağustos 2024 - 17:14 - Güncelleme: 16 Ağustos 2024 - 17:23

Türkiye’nin ünlü komedyeni Doğu Demirkol, Amerika’daki Türk topluluğuna unutulmaz bir stand-up deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Kendine has üslubu ve anlatım tarzıyla tanınan Demirkol, 4 Ekim’de New Jersey ve 6 Ekim’de Long Island’da sahne alacak.

New Jersey'deki bu özel performans, Demirkol'un Amerika’daki ikinci sahne alışı olacak. Türkiye’nin dört bir yanından tanınan komedyen, stand-up gösterisiyle Ekim akşamını renkli ve eğlenceli hale getirecek.

New Jersey Gösterisi:

Tarih: 4 Ekim 2024, Cuma
Saat: 19:00
Yer: Breslin Performing Arts Center at Felician University, Lodi Campus, 262 S Main St, Lodi, NJ 07644

Long Island’daki gösteri ise Demirkol’un buradaki ilk performansı olarak tarihe geçecek. Demirkol, mizahi anlatım tarzı ve enerjisiyle izleyicileri kahkahaya boğacak.

Long Island Gösterisi:

Tarih: 6 Ekim 2024
Saat: 19:00
Yer: 931 Montauk Hwy, Oakdale, NY 11769,

Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden biri olan Doğu Demirkol, Amerika’daki stand-up gösterileriyle de büyük beğeni toplayacak.

Her iki etkinlikte de Demirkol’un mizahi yeteneğini ve sahne performansını kaçırmak istemeyenlerin, biletlerini bir an önce temin etmeleri öneriliyor. Bilet satın almak için timesandsquare web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com