Türkiye'nin Yetenekli Genci Derin Saran, Artık Stanford'da!

Amerika Birleşik Devletleri’nde ülkemizi başarıyla temsil eden genç basketbolcu Derin Saran, kariyerinde önemli bir adım atarak Stanford' a transfer oldu.

Türkiye'nin Yetenekli Genci Derin Saran, Artık Stanford'da!
23 Temmuz 2024 - 15:12

Amerika Birleşik Devletleri’nde ülkemizi başarıyla temsil eden genç basketbolcu Derin Saran, kariyerinde önemli bir adım atarak Stanford' a transfer oldu. İlk yılını UC Irvine'da geçiren Saran, yeni sezon için Stanford ile anlaşarak kariyerinde bir üst seviyeye yükseldi.

Derin Saran, UC Irvine'daki ilk sezonunda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu, 10.1 sayı, 3.4 ribaund ve 1.6 asist ortalamalarıyla başarılı bir grafik çizdi.

Bu başarılı performansın ardından, gelişim süreci için Stanford'dan gelen teklifi değerlendiren Saran, yeni bir başlangıç yapma kararı aldı.

Stanford Başantrenörü Kyle Smith, Derin Saran’ın takım için büyük bir kazanç olduğunu belirterek, “Geçen yıl UC Irvine’da önemli tecrübeler kazandı. Hem fiziksel hem de yetenek açısından arka alanda güçlü bir oyuncu kazandık. Derin’in parlak bir geleceği olduğuna inanıyoruz ve onun bizimle daha da gelişeceğini düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com