Uçus Sırasında Ölen Küçük Kızın Ölüm Nedeni Belli Oldu

Amerika Birleşik Devletleri Missouri eyaletinde Sydney Weston, 13 Haziran'da SkyWest Airlines uçuşu sırasında hayatını kaybetmişti. Küçük kızın ölüm nedeni haftalar sonra açıklandı. Bakın 8 yaşındaki Missourili Weston neden hayatını kaybetmiş.

Uçus Sırasında Ölen Küçük Kızın Ölüm Nedeni Belli Oldu
08 Ağustos 2024 - 11:00 - Güncelleme: 08 Ağustos 2024 - 11:10

Haziran ayında Chicago'daki aile tatili için bölgesel bir jetle seyahat ederken hayatını kaybeden 8 yaşındaki Missouri'li kız Weston'un ölüm nedeni ortaya çıktı. Peoria İlçesi adli tabibi Jamie Harwood'un bir basın açıklamasında belirttiğine göre Weston, "Strep ve Enterovirüs de dahil olmak üzere çoklu enfeksiyonların varlığında kronik birincil adrenalit komplikasyonları" nedeniyle öldü.

Harwood, "Tıbbi kayıtların incelenmesi, otopsi ve kapsamlı ek çalışmalarla birlikte, küçük kızın ölümünü çevreleyen koşulların da göz önünde bulundurulmasının ardından" bu değerlendirmeye vardığını söyledi.

Yapılan açıklamada Carl Junction'lı kızın ayrıca duodenit (ince bağırsak iltihabı) ve tiroidit (tiroid bezi iltihabı) hastalıklarına da yakalandığı belirtildi. Harwood, "Kronik adrenalit, duodenit ve tiroidit ile ilişkili teşhisler, altta yatan bir otoimmün bozukluğu düşündürüyor" dedi.

NASIL ÖLMÜŞTÜ?

Adli tabibin Facebook sayfasından yapılan açıklamada, Weston'ın 13 Haziran Perşembe günü Joplin'den Chicago'ya giden SkyWest Havayolları uçağında yolculuk ederken uçakta bilincini kaybettiği belirtilmişti. Yetkililer, Weston'ın ailesinin uçuş personelini tıbbi acil durum konusunda bilgilendirdiğini ve uçağın Peoria'ya yönlendirildiğini söylemiş, inişte Weston'ın nefes almadığı ve nabzının atmadığı belirtilmişti. Kız yerel bir hastaneye kaldırılsa da kurtarılamamış ve sabah 8:05'te öldüğü açıklanmıştı.

SkyWest sözcüsü, ölümünün ardından USA Today'e yaptığı açıklamada, "hızlı bir şekilde yardıma koşan mürettebat üyelerimizin ve uçağı karşılayan sağlık personelinin çabalarını takdir ediyoruz" demişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com