Ünlü Donut Markasıdan Olimpiyat Kıyağı! Herşey 1 Dolar!

Amerika Birleşik Devletleri'nde Krispy Kreme, Paris Olimpiyatları'nda ABD Takımı'nı kutlamak için 2 gün boyunca 1 dolarlık donutlar satacak. İşte ayrıntılar...

Ünlü Donut Markasıdan Olimpiyat Kıyağı! Herşey 1 Dolar!
30 Temmuz 2024 - 06:47

Krispy Kreme, 2024 Paris  Yaz Olimpiyatları'nda yarışan ABD Takımı'nın onuruna 2 gün boyunca 1 dolarlık donutlar sunuyor.

Oyunların başlangıcını kutlamak için donut markası, 31 Temmuz çarşamba günü hayranlarına her donutu sadece 1 dolara sunuyor. En iyi yanı mı? Sadece mağazada geçerli olan bu fırsatta hiçbir sınır yok. 

"Go USA" donut, beyaz kremaya batırılmış ve Amerikan bayrağına bir saygı duruşu olarak mavi ve kırmızı çizgiler ve altın rengi şekerlemelerle süslenmiş orijinal bir donut. 

Krispy Kreme'in bir sonraki vatansever donutu, çikolatalı, buzlu ve şekerlemelerle kaplı. Çikolatalı kremaya batırılmış ve kırmızı, beyaz ve mavi şekerlemelerle süslenmiş. 

PERŞEMBE GÜNKÜ KAMPANYA

Ucuz donut satışı ertesi gün de devam ediyor. 1 Ağustos perşembe günü, Krispy Kreme ödül üyeleri, limitsiz 1$ değerinde orijinal sırlı donut kapmaya hak kazanıyor. Bu teklif mağazada, uygulamada ve web sitesinde de geçerli.

Temmuz ayının başlarında, fırın zinciri Pariz Yaz Oyunları onuruna Fransız tatlılarından esinlenen üç donut tanıttı. Passport to Paris koleksiyonunda Crème Brûlée donut, Double Chocolate Éclair donut ve Raspberry and Vanilla Crème donut yer alıyor.

Crème Brûlée donut, muhallebi tatlısının klasik çıtırlığını taklit eder. Sırlanmamış bir donut, karamel kremasına ve çıtır, karamelize şeker kaplamalarına batırılmadan önce crème brûlée aromalı krema ile doldurulur. Double Chocolate Éclair donut çikolata severler için mükemmeldir. Bu çikolatalı muhallebi dolu sırsız donut çikolata sosuyla kaplanır ve çikolata incileriyle süslenir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com