Ünlü film yapımcısının oğlu karısını öldürme suçlamasıyla gözaltına alındı!

Hollywood'da birçok yıldız ismin menajerliğini yapmış olan film yapımcısı Sam Haskell'in oğlu, Los Angeles'taki bir çöplükte kadın cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alındı.

Ünlü film yapımcısının oğlu karısını öldürme suçlamasıyla gözaltına alındı!
15 Kasım 2023 - 15:07 - Güncelleme: 15 Kasım 2023 - 18:12

Hollywood'da birçok yıldız ismin menajerliğini yapmış olan film yapımcısı Sam Haskell'in oğlu, Los Angeles'taki bir çöplükte bir kadın cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alındı.

Bir adam, 35 yaşındaki Haskell Jr.'ın evinden yaklaşık 8 kilometre uzaktaki bir konteynırda kadın cesedi buldu.

Los Angeles Polis Departmanı yaptığı açıklamada, çöplükte bulunan cesedin, Haskell Jr.'ın 37 yaşındaki eşi Mei Haskell'e ait olabileceğini ancak kimlik tespit çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Müfettişlerin evde yaptığı aramalarda önemli miktarda kan örneği ve delil bulunduğu belirtildi. Bunun üzerine polis, Haskell Jr.'ı tutukladı.

Yetkililer aynı zamanda geçen hafta cumartesinden bu yana kayıp olan Mei Haskell'in annesi ve babasını da aramaya devam ettiklerini söyledi. 

Parçaları 500 Dolar Karşılığında Kaldırtmak İstedi

Bir iddiaya göre, Haskell Jr, cesedin konteynırda bulunmasından bir gün önce garajındaki torbaları temizlik işçilerinin kaldırması için 500 dolar para teklif etti.

Parayı kabul eden işçiler, her biri yaklaşık 20 kilogram ağırlığındaki poşetlerde ne olduğuna bakmak istedi.

İçini açtıklarında ceset parçalarını gördüğünü aktaran işçiler, eve geri dönerek bu işe karışmak istemediklerini söyledi ve torbaları garaj yoluna geri bıraktı.

Haskell, göbek deliğine benzer parçalar gördüğünü söyleyen işçilere, onların sadece Cadılar Bayramı süsü olduğunu söyledi.

Haskell'in söylediklerine inanmayan işçiler, iki farklı karakola giderek onu ihbar etmek istediklerini ancak dinlenmediklerini iddia ettiler.  Aynı gece bölgenin yakınında çalışan inşaat işçileri polise, Haskell'in evinin yakınında siyah çantalar içinde cesede benzeyen bir şey gördüklerini belirten bir ihbarda bulundular.

Gözaltına alınan Haskell Jr'ın soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com