Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu'ndan yardım çağrısı: ABD'de rehin tutuluyorum

Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick Grady ile Amerika’ya taşındıktan sonra kimliklerinin çalındığını ve bu nedenle Türkiye’ye dönemediğini açıkladı.

Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu'ndan yardım çağrısı: ABD'de rehin tutuluyorum
15 Ekim 2024 - 13:20

“Hayat Devam Ediyor” dizisinde canlandırdığı çocuk gelin karakteri ile tanınan Meltem Miraloğlu, Amerika’ya yerleştiği ve kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick Grady ile evlendiği günden bu yana zorlu bir süreç yaşadığını duyurdu. Miraloğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kimliklerinin çalındığını ve şu anda Amerika’da rehin tutulduğunu ifade etti.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ VE SKANDALLAR

Meltem Miraloğlu ve eşi Patrick Grady’nin evliliklerinin ardından tüp bebek tedavisine başladıkları ve dört kez düşükle sonuçlanan bir süreç yaşadıkları iddia edilmişti. Oyuncunun, beşinci kez tüp bebek tedavisi gördüğü ve embriyo transferi yapıldığı ileri sürülmüştü. Ancak Miraloğlu, hamile olmadığına dair açıklamalarda bulunarak, “Hamile değilim, çocuğum yok” şeklinde konuşmuştu.

MİRAS ANLAŞMASI VE GÜVENLİK SORUNLARI

Miraloğlu’nun Grady ile evliliğinde servet değerinde bir miras anlaşması yaptığı öne sürülmüştü.

Tüm bu gelişmelerin ardından, oyuncunun sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Kimliklerinin çalındığını belirten Miraloğlu, yaşadığı durumun ciddiyetine dikkat çekerek yardım çağrısında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com