Ünlü Rapçi Fatman Scoop Konserde Can Verdi!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü rapçi Fatman Scoop, Connecticut'taki bir konser sırasında sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti.

Ünlü Rapçi Fatman Scoop Konserde Can Verdi!
02 Eylül 2024 - 02:28 - Güncelleme: 02 Eylül 2024 - 02:35

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü rapçi Fatman Scoop, Connecticut'taki bir konser sırasında sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti. 53 yaşındaki müzisyen sahnede yere yığıldı ve hemen sedye ile alınarak hastaneye kaldırıldı. Scoop, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Fatman Scoop adıyla bilinen ünlü rapçi Isaac Freeman’in ailesi, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Fatman Scoop sadece dünya çapında bir sanatçı değil, aynı zamanda bir baba, kardeş ve dosttu. Hayatımızdaki kahkaha, sürekli bir destek kaynağı, sarsılmaz bir güç ve cesaretti," şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.

90’ların Parlayan Yıldızıydı!

Resmi adı Isaac Freeman III olan Fatman Scoop, 1990'larda New York'un hip hop ortamında önemli bir figür haline gelmişti. Missy Elliott'un Grammy ödüllü "Lose Control" ve Mariah Carey'nin "It's Like That" gibi hit parçalarında yer alan Scoop, 1999'da yayımlanan ancak 2003'te uluslararası başarı elde eden "Be Faithful" ile büyük bir çıkış yakalamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com