Ünlü Rapçi Puff Diddy, Bir Erkek Mağaza Çalışanına Tecavüz Etmekle Suçlanıyor!

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere tüm dünyayı sallayan skandallara imza atan ünlü rapçi Sean 'Diddy' Combs, yeni bir skandala daha imza attı!

Ünlü Rapçi Puff Diddy, Bir Erkek Mağaza Çalışanına Tecavüz Etmekle Suçlanıyor!
15 Ekim 2024 - 23:43

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere tüm dünyayı sallayan skandallara imza atan ünlü rapçi Sean 'Diddy' Combs, cinsel saldırı, insan ticareti ve çete faaliyetleri suçlamalarıyla karşı karşıya.

İddialara göre, Diddy, New York'taki bir Macy's mağazasında rakip bir giyim firması için çalışan bir erkek personele tecavüz etti. Bu olayın, çalışana bir ceza olarak gerçekleştirildiği öne sürülüyor.

100’den Fazla Kişi Şikayetçi Oldu

Diddy’ye yönelik suçlamalar, 100’den fazla kişinin katılımıyla büyüyen bir dizi iddiayı içeriyor. Savcılık, cinsel saldırı, reşit olmayan bir kişiye cinsel taciz ve Diddy'nin düzenlediği partilerde uyuşturucu kullanımı gibi konularda, fotoğraf, video ve mesaj gibi kanıtlar bulunduğunu belirtti. Ayrıca, olayların arkasında "güçlü insanlar" ve "kirli sırlar" olduğu ima ediliyor.

Diddy’nin kefaletle serbest bırakılma talepleri şu an için reddedildi. Davası Mayıs 2025'te görülecek rapçi, avukatı aracılığıyla tüm suçlamaları reddettiğini ve bu durumun "kontrolsüz bir medya sirkine" dönüştüğünü savunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com