Ünlü Sanatçı Safiye Soyman'ın Acı Günü MS Hastası Oğlunu Kaybetti

Türk sanatçı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz'den acı haber geldi.

Ünlü Sanatçı Safiye Soyman'ın Acı Günü MS Hastası Oğlunu Kaybetti
27 Temmuz 2024 - 19:46 - Güncelleme: 27 Temmuz 2024 - 19:54

Türk sanatçı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz'den acı haber geldi. 47 yaşındaki Harun Akaröz, solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Soyman'ın, son dönemlerde sağlığı nedeniyle sıkça Bodrum'dan Burdur'a gittiği ve orada vakit geçirdiği biliniyordu. Ancak, geçtiğimiz gece Akaröz'ün fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Safiye Soyman, yaşadığı derin acıyı şu sözlerle ifade etti: “Bu acıya nasıl dayanacağım bilmiyorum. Canım yavrum gitti, uykusunda öldü. Cenazesini almak için yola çıkıyorum ve Bodrum’da son yolculuğuna uğurlayacağım.” Soyman'ın oğlu Harun’un vefatı, sanatçının sevenleri ve ilçe sakinleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Safiye Soyman, daha önce katıldığı bir programda, oğlu Harun'un hayatını nasıl zor şartlarda geçirdiğini ve kendisinin her an yanında olduğunu belirtmişti. "24 yıldır sadece işim ve oğlum var. Hep bir aradayız, iş olduğu zamanlarda günde 30 kez arıyorum," şeklinde konuşmuştu. Ayrıca, “Son albümlerimde hep Harun’un sevdiği şarkıları seslendiriyorum. Müzik onun ilaç gibi geliyor. ‘Bana bir şey olursa’ diye hiç düşünmedim, sadece ‘çocuğumun yanında olayım’ diye dua ettim,” demişti.

Safiye Soyman’ın oğluyla paylaştığı hatıra fotoğrafları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Geçmişte Amerika'da geçirdiği anıları yâd eden Soyman, “Hastalanmadan önce Harun'la Dallas, Teksas'ta bir konser için gitmiştik. Bu fotoğraf, o güzel anların hatırası,” ifadelerini kullanmıştı.

Safiye Soyman ve ailesi için bu zor günlerde başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com