Ünlü Şarkıcı Taylor Swift, Sahnede Böcek Yuttu!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve Yılın Kişisi seçilip rekor üstüne rekor kıran Taylor Swift, Eras adlı dünya turnesi kapsamında verdiği bir konserde böcek yuttu. İşte ünlü şarkıcının sahnedeki zor anları...

Ünlü Şarkıcı Taylor Swift, Sahnede Böcek Yuttu!
25 Haziran 2024 - 16:36 - Güncelleme: 25 Haziran 2024 - 17:34

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve Yılın Kişisi seçilip rekor üstüne rekor kıran Taylor Swift, Eras adlı dünya turnesi kapsamında Londra'da verdiği konserde ilginç bir olay yaşadı. Ünlü şarkıcı gösteri sırasında böcek yuttu.

Başarılı şarkıcı Taylor Swift, müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçti. Şu sıralar "Eras" adlı dünya turnesi kapsamında İngiltere'nin başkenti Londra'da olan ünlü şarkıcı, Wembley Stadyumu'nda üst üste üç gece sahneye çıktı.

Son konserinde "All Too Well" şarkısını seslendirdiği sırada beklenmedik bir olay yaşandı; Taylor Swift yanlışlıkla bir böcek yuttu. Böceğin ağzına kaçmasının ardından şarkısını bir süreliğine durdurmak zorunda kalan Swift, seyircilere dönerek "Az önce bir böcek yuttum, siz şarkı söylemeye devam edin" dedi.

Bu talihsiz olay, konserin coşkusunu bir anlığına kesintiye uğratsa da Swift'in profesyonelliği ve hızlı toparlanması sayesinde seyirci eğlenceye kaldığı yerden devam etti. Taylor Swift, kısa bir aradan sonra performansına kaldığı yerden devam ederek, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com