Uyuşturucu Etkisi Altındaki Yolcu, Kabin Görevlisine Cinsel İlişki Teklif Etti: Uçak Acil İniş Yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde Seattle'dan Dallas'a giden bir American Airlines uçuşunda esrar tüketen yolcu ortalığı birbirine kattı. İşte o anlar...

Uyuşturucu Etkisi Altındaki Yolcu, Kabin Görevlisine Cinsel İlişki Teklif Etti: Uçak Acil İniş Yaptı!
07 Ağustos 2024 - 01:44 - Güncelleme: 07 Ağustos 2024 - 01:57

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan inanılmaz bir uçuş olayı, hem yolcuları hem de mürettebatı korkuya sürükledi. New Jersey'li 26 yaşındaki Eric Nicholas Gapco, Seattle'dan Dallas'a giden bir American Airlines uçuşunda yaptığı akıl almaz davranışlarla büyük bir krize neden oldu.

Gapco, uçuş öncesinde esrar kullandı ve uçak havalandıktan kısa bir süre sonra, uyuşturucunun etkisi altında kontrolden çıktı. Üzerini çıkararak üstsüz dolaşmaya başladı ve elektronik sigara içti. Bununla yetinmeyen Gapco, kabin memuruna cinsel ilişki teklifinde bulundu.

Davranışları iyice çılgınlaşan Gapco, uçağın dış kapılarını defalarca açmaya çalıştı ve bir kabin memuruna saldırdı. Yolcuların çektiği görüntülerde, Gapco’nun üstsüz bir şekilde “Ben akıllıyım!” diye bağırdığı görüldü. Mürettebat, onu sakinleştirmek için yoğun çaba sarf etti ancak başarılı olamadı. Sonunda, Gapco’nun ellerini ve ayaklarını bağlamak zorunda kaldılar.

Güvenliği tehlikeye atan bu durum nedeniyle, kaptan pilot Utah'taki Salt Lake City Havalimanı'na acil iniş yapmaya karar verdi. Ancak Gapco’nun çılgınlığı burada da bitmedi. Havalimanında cam bir kapıyı kırarak polise tükürdü. 

Havalimanında tutuklanan Gapco esrarlı yiyecekleri yediğini itiraf etti ancak etkilerinin bu kadar güçlü olacağını tahmin edemediğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com