Virginia Delegeler Meclisi adayının seks görüntüleri ortaya çıkmıştı: Seçim sonuçları belli oldu!

Demokratların adayı Pratisyen hemşire Susanna Gibson, kocasıyla seks yaparken çekilen görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından girdiği Virginia Delegeler Meclisi yarışını kaybetti. Pratisyen hemşire Susanna Gibson, Cumhuriyetçi iş adamı David Owen'a karşı bin oydan daha az bir fark ile seçimi kazanamadı.

Virginia Delegeler Meclisi adayının seks görüntüleri ortaya çıkmıştı: Seçim sonuçları belli oldu!
09 Kasım 2023 - 22:53

Demokratların adayı Gibson'ın, kocası avukat John David Gibson ile birlikte, yetişkinlere yönelik yayın yapan Chaturbate adlı internet sitesinde çeşitli müstehcen yayınlarının olduğu ortaya çıktı. Yapılan yayınların, Gibson'ın adaylığını ilan etmesinden sonra yapıldığının ortaya çıkması tepkilere neden oldu. 

ADAYLIĞINI DUYURDUKTAN SONRA YAYINLARI YAPTI

Gibson'ın geçen yılın Temmuz ayında kampanyasını duyurduktan sonra Chaturbate profilini koruduğu ve ertesi ay siteye en az bir fotoğrafını yüklediği bildirildi. Gibson'ın, söz konusu sitedeki takipçilerine, "özel" videolar karşılığında daha fazla "jeton" göndermeye teşvik ederek "iyi bir amaç için para topladığı" konusunda ısrar ettiği ortaya çıktı.

CUMHURİYETÇİLER DELEGELER MECLİSİ'NDE ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ

Ortaya çıkan skandalın ardından adaylık yarışından çekilmeyen Gibson, Virginia Delegeler Meclisi seçimlerinde Cumhuriyetçi aday David Owen'a karşı kaybetti. Öte yandan Owen'ın seçimi kazanmasına rağmen, Cumhuriyetçiler Delegeler Meclisi'nde çoğunluğu kaybetti.

"HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIM"

Owen ise seçimlerin ardından resmi sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. David Owen seçmenlere teşekkür ederek, "Söz verdiğim birlik, sağduyulu liderlik ve duyarlı hizmeti sağlamak için hemen çalışmaya başlayacağım" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com