Washington'da sular durulmuyor: Silahlı bir kişi yakalandı!

Washington’da AR-15 silah taşıyan bir şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Capitol Polisi’nden yapılan açıklamaya göre, şüpheli şahıs Union İstasyonu'nun karşısındaki parkta gözaltına alındı.

Washington'da sular durulmuyor: Silahlı bir kişi yakalandı!
07 Kasım 2023 - 22:00

Cumartesi günü Washington DC'de on binlerce göstericinin katıldığı ve daha sonra Beyaz Saray'a yürüdüğü Filistin yanlısı mitingin ardından Amerika Birleşik Devletleri Kongre binasında tansiyon yüksek seyretmeye devam ediyor. Kongre Polisi, Amerika Birleşik Devletleri Senatosu ofis binalarının yakınında silahlı bir kişi gözaltına aldı.

“DAHA FAZLA BİLGİ TOPLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Capitol Polisi yetkilileri, AR-15 silah taşıyan şüphelinin Union İstasyonu'nun karşısındaki parkta gözaltına alındığını belirterek, “Şu anda devam eden bir tehdit olduğuna inanmak için bir nedenimiz yok. Daha fazla bilgi toplamak için çalışıyoruz ve teyit edildiğinde daha fazla ayrıntı açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Ayrıca yetkililer, Amerika Birleşik Devletleri Kongre binasının hemen kuzeyinde yer alan Yukarı Senato Parkı'nda şüpheli bir paket ihbarı olduğunu belirtti. Yetkililer, bir sonraki duyuruya kadar herkesin bölgeden uzak durması konusunda uyarılarda bulundu.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com