Washington'da Yaklaşık 100 Rakun, Bir Evi İstila Etti!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde bulunan Kitsap bölgesinde, bir kadının evini kuşatan yüzlerce rakun, tam anlamıyla bir "rakun istilası"na yol açtı!

Washington'da Yaklaşık 100 Rakun, Bir Evi İstila Etti!
09 Ekim 2024 - 16:17

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde bulunan Kitsap bölgesinde, bir kadının evini kuşatan yüzlerce rakun, tam anlamıyla bir "rakun istilası"na yol açtı! Altı hafta boyunca, her gece evinin etrafında cirit atan rakunların sayısı 100’ü aşınca, kadının paniği doruk noktasına ulaştı. Sonunda, çaresizlik içinde polisi aramak zorunda kaldı.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, evin etrafını saran bu sevimli ama bir o kadar da sorunlu misafirleri görüntüleyerek, durumu sosyal medyada "Rakunlar için devriyedeyiz" şeklinde mizahi bir dille duyurdu. Ancak, yetkililer bu durumu esprili bir şekilde karşılamanın ötesinde, bölge sakinlerine ciddi bir uyarıda bulundu: "Rakunları beslemeyin!"

Washington Eyalet Balık ve Yaban Hayatı Dairesi, rakunların bu denli çoğalmasının insan-yaban hayatı etkileşiminin ne denli kritik bir konu olduğunu gözler önüne serdiğini belirtti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com