Wimbledon'ın Final Sahnesinde Göz Kamaştırdılar!

Wimbledon 2024 Tenis Turnuvası'nda tenis sahnesinin devleri karşı karşıya gelirken bu yılki final sadece tenis tutkunlarını değil, Hollywood'un ünlü isimlerini de bir araya getirdi.

Wimbledon'ın Final Sahnesinde Göz Kamaştırdılar!
16 Temmuz 2024 - 14:43 - Güncelleme: 16 Temmuz 2024 - 15:16

Wimbledon 2024 Tenis Turnuvası'nın heyecanı, doruk noktasına ulaştı. Turnuvanın finalinde dünya tenis sahnesinin devleri karşı karşıya gelirken bu yılki final sadece tenis tutkunlarını değil, Hollywood'un ünlü isimlerini de bir araya getirdi.

Tribünlerde yerlerini alan ünlüler arasında dikkat çeken isimlerden biri Margot Robbie oldu. Hamileliğiyle gündemde olan ve Barbie rolüyle hala konuşulan Robbie, eşi Tom Ackerley ile birlikte katıldığı etkinlikte puantiyeli Alaia tasarımı elbisesiyle göz kamaştırdı. 

Bir diğer stil ikonu Zendaya ise maskülen tarzıyla ve 2 ayrı tarzında da kullandığı kravatla kendine özgü bir duruş sergiledi. Old money estetiğini modern hale getiren Zendaya herkesi kendine hayran etti. 

Tribünlerde boy gösteren diğer ünlü isimler arasında Anya Taylor Joy ve eşi Malcom Mc Rae, yeni anne Sienna Miller ve sevgilisi Oli Green de yer aldı. 

Wimbledon’da David Bechkam’ı bile geride bırakarak herkesi kendisine hayran bırakan kişi ise, Pierce Brosnan. 71 yaşındaki Brosnan giydiği takım elbise ve şıklığıyla tüm gözleri üzerine topladı. 

Taylor Swift’in eski sevgilisi Joe Alywn de yaptığı kombinle oldukça beğenilirken, Tom Cruise, Hugh Grant, Eva Mendes, Kirsten Dunst, Nicola Coughlan, Kate Beckinsale, Hugh Jackman gibi Hollywood'un devleri ve şarkıcı Pink de tenis keyfini yaşamak için yerlerini aldılar.

Wimbledon'un bu yılki final maçı sadece tenis şampiyonunu değil, tribünlerdeki yıldızlar geçidiyle de unutulmaz bir gün olarak tarihe geçecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com