Yemek Yapıp Çamaşır Yıkadı: Görebileceğiniz En Kibar Hırsız!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde bir hırsız, bir kişinin evine zorla girdi, yemek yaptı, bulaşıkları yıkadı ve eşyaları düzenledi. Şüpheli, hiçbir eşyayı çalmadan evden ayrıldıktan sonra bir not bıraktı. İşte hırsızın ev sahibine bıraktığı not....

Yemek Yapıp Çamaşır Yıkadı: Görebileceğiniz En Kibar Hırsız!
30 Ağustos 2024 - 00:20 - Güncelleme: 30 Ağustos 2024 - 00:26

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde yaşayan bir ev sahibi, sabah uyandığında evinde oldukça ilginç bir sürprizle karşılaştı. Davetsiz bir misafir, evine zorla girdi, yemek yaptı, bulaşıkları yıkadı ve eşyaları düzenledi. Şüpheli, hiçbir eşyayı çalmadan evden ayrıldıktan sonra bir not bıraktı.

Olayın kurbanı Eddie Andujo, Yelm kentindeki evine izinsiz giren kişinin mutfak penceresini kırarak içeri girdiğini belirtti. Andujo, ilk başta bu durumu anlayamadı. 

Yemek Yapıp Bulaşık Yıkadı!

Davetsiz misafir, ev sahibinin mutfağında spagetti pişirdi, bulaşıkları yıkadı ve hatta çamaşırlarını yıkadıktan sonra duş aldı. Evden ayrılmadan önce, battaniyeleri düzgün bir şekilde katladı ve bir not bıraktı.

Notta, “Çok açtım. Evinize zorla girdim. Lütfen beni affedin. Yemeğinizi yedim, kıyafetlerimi yıkadım ve duş aldım” ifadeleri yer alıyordu. Andujo, bu durumu biraz garip bulsa da, “Sanırım kibar bir suçluydu. Kullandığı battaniyeleri bile katlamış” diye konuştu.

Evdeki diğer detaylar da dikkat çekiciydi. Davetsiz misafir, patlamış mısır makinesinin düzgün çalışmadığını belirten bir not bırakmış ve eşyaların düzenli bir şekilde yerine koyduğunu da belirtmişti. Olayın ardından polis ekipleri, mahallede bir K9 araması gerçekleştirdi fakat şüpheliyi bulamadı.

Bu tür kibar davetsiz misafirler, daha önce de rapor edilmişti. 2019 yılında Boston’da, bir başka davetsiz misafir evde temizlik yapmış, elektrik süpürgesiyle halıları temizlemiş ve tuvalet kağıdından yapılmış güller bırakmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com