Yeni Ürünlerini Tanıtan Apple Store'un Önünde Filistin Protestosu!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Fifth Avenue üzerindeki Apple Store, bugün Apple’ın yeni ürünlerini tanıttı. Ürünleri görmek için uzun kuyruklar oluşurken Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Filistin için seslerini duyurmak isteyen bir grup, mağazanın önünde eylem gerçekleştirdi. ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli o anları kameraya aldı.

Yeni Ürünlerini Tanıtan Apple Store'un Önünde Filistin Protestosu!
21 Eylül 2024 - 04:45 - Güncelleme: 21 Eylül 2024 - 05:03

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Fifth Avenue üzerindeki Apple Store, bugün Apple’ın yeni ürünlerini tanıttı. Teknoloji severler tarafından merakla beklenen iPhone 16 ve diğer ürünler,büyük bir heyecan yarattı. 

Açılışın hemen ardından mağaza önünde oluşan uzun kuyruklar, güvenlik görevlilerinin içeriye 10’lu gruplar halinde müşteri almasıyla daha da uzadı. Bu durum, yeni ürünleri almak isteyenlerin bekleme sürelerini artırarak sabırsız bekleyişe neden oldu.

Protesto Gerçekleştirdiler!

Ancak, 7/24 açık olan mağaza önünde sadece alıcılar değil, protestocular da yer aldı. Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Filistin için seslerini duyurmak isteyen gruplar, İsrail’e destek verdiği gerekçesiyle Apple Store'un önünde eylem gerçekleştirdi. ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli o anları takipçilerimiz için kameraya aldı. 

Apple ürünleri için kuyruğa girenlerin sayısı artarken, Filistin’de yaşananlar sebebiyle Apple’ı boykot edenlerin sayısı da epey fazla.

Siz protesto eden grupta mısınız, yoksa Apple ürünlerini satın almaya devam ediyor musunuz? Bizimle görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com